Ana Hickmann AH 3245 A01

На залиха

Модел : AH 3245 A01

Големина : 54.5

Големина на рачки :142

Големина на мост : 15

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

6.300,00 ден

Категорија: ,

Модел : AH 3245 A01

Големина : 54.5

Големина на рачки :142

Големина на мост : 15

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top