Ana Hickmann AH 6541 G21

На залиха

Модел : AH 6541 G21

Големина : 52

Големина на рачки :143

Големина на мост : 19

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

 

7.290,00 ден

Модел : AH 6541 G21

Големина : 52

Големина на рачки :143

Големина на мост : 19

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top