ARMANI EXCHANGE AX 2048S 600371 59

Нема на залиха

Модел : AX 2048S 600371 59

Големина : 59

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизирани: не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

5.490,00 ден

Нема на залиха

Модел : AX 2048S 600371 59

Големина : 59

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизирани: не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top