ARMANI EXCHANGE AX 4112SU 807871 55

Нема на залиха

Модел : AX 4112SU 807871 55

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

4.490,00 ден

Нема на залиха

Модел : AX 4112SU 807871 55

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top