ARMANI EXCHANGE AX 4120S 81588G 54

Нема на залиха

Модел : AX 4120S 81588G 54

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 19

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

5.180,00 ден

Нема на залиха

Модел : AX 4120S 81588G 54

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 19

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top