ARMANI EXCHANGE AX 4134S 815811 55

Нема на залиха

Модел : AX 4134S 815811 55

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

5.050,00 ден

Нема на залиха

Модел : AX 4134S 815811 55

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top