ARMANI EXCHANGE AX4113S 81814L 55

Нема на залиха

Модел : AX4113S 81814L 55

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

3.990,00 ден

Нема на залиха

Модел : AX4113S 81814L 55

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизирани: не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top