GUESS 296653001

На залиха

Модел : GU 296653001

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал :  Ацетатна пластика

5.590,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 296653001

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top