Guess GU 000625102D

На залиха

Модел : GU 000625102D

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Поларизираност : Да

Материјал : Ацетатна пластика

6.760,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000625102D

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Поларизираност : Да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top