Guess GU 000675601B

На залиха

Модел : GU 000675601B

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

7.210,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000675601B

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top