Guess GU 00083-

Нема на залиха

Модел :GU 00038-
Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

6.920,00 ден

Нема на залиха

Категорија: ,

Модел :GU 00038-
Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top