Guess GU 000865932P

На залиха

Модел : GU 000865932P

Големина : 59

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

7.630,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000865932P

Големина : 59

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top