Guess GU 001055605D

На залиха

Модел : GU 001055605D

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15
Поларизирани : Да
Материјал :Ацетатна пластика

8.400,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 001055605D

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15
Поларизирани: Да
Материјал :Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top