Guess Gu 001096020B

На залиха

Модел : Gu 001096020B

Големина : 60

Големина на рачки :130

Големина на мост : 10
Поларизација: Не
Материјал :Ацетатна пластика

7.700,00 ден

Категорија: ,

Модел : Gu 001096020B

Големина : 60

Големина на рачки :130

Големина на мост : 10
Поларизација: Не
Материјал :Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top