Guess GU 001125620B

На залиха

Модел :  Guess GU 001125620B

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

8.960,00 ден

Категорија: ,

Модел :  Guess GU 001125620B

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top