Guess GU 001195832B

На залиха

Модел :  GU 001195832B

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

6.090,00 ден

Категорија: ,

Модел :  GU 001195832B

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top