Guess GU 288054053

На залиха

Модел : GU 288054053

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Ацетатна пластика

6.190,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 288054053

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top