GUESS GU 288054056

На залиха

Модел : GU 288054056

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал :  Ацетатна пластика

6.040,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 288054056

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top