GUESS GU 294352052

На залиха

Модел : GU 294352052

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал :  Aцетатна пластика

5.850,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 294352052

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал :  Aцетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top