Guess GU 295753001

На залиха

Модел : GU 295753001

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

6.760,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 295753001

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top