Guess GU 296652047

Нема на залиха

Модел : GU 296652047

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

5.590,00 ден

Нема на залиха

Категорија: ,

Модел : GU 296652047

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top