GUESS GU 50070054020 OPT

На залиха

Модел : GU 50070054020 OPT

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : метал / Ацетатна пластика

5.760,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 50070054020 OPT

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : метал / Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top