GUESS GU 5008554026

На залиха

Модел : GU 5008554026

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал :  Aцетатна пластика

6.170,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 5008554026

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал :  Aцетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top