GUESS GU 5010354001

На залиха

Модел :  GU 5010354001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал :  Ацетатна пластика

5.300,00 ден

Категорија: ,

Модел :  GU 5010354001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top