Guess GU 5012453028

На залиха

Модел : GU 5012453028

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

6.300,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 5012453028

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top