Guess GU 5013557005

На залиха

Модел : GU 5013557005

Големина : 57

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

6.820,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 5013557005

Големина : 57

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top