GUESS GU 521851059

На залиха

Модел : GU 521851059

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал :  Aцетатна пластика/метал

5.780,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 521851059

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал :  Aцетатна пластика/метал

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top