Guess GU 7483 57F SUN

На залиха

Модел : GU 7483 57F SUN

Големина : 56

Големина на рачки :135

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

5.110,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 7483 57F SUN

Големина : 56

Големина на рачки :135

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top