Guess GU 7657 52F SUN

На залиха

Модел : GU 7657 52F SUN

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

5.180,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 7657 52F SUN

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top