Guess GU 78705552F

На залиха

Модел : GU 78705552F

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

4.490,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 78705552F

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top