Guess GU 78785320W

На залиха

Модел : GU 78785320W

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

4.690,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 78785320W

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top