Kenzo KZ 50166I50001 OPT

На залиха

Модел : KZ 50166I50001 OPT

Големина : 48

Големина на рачки :150

Големина на мост : 23

Поларизираност : не

Материјал :  Ацетатна пластика

5.100,00 ден

Категорија: ,

Модел : KZ 50166I50001 OPT

Големина : 48

Големина на рачки :150

Големина на мост : 23

Поларизираност : не

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top