MAX&Co. MO 502454001

На залиха

Модел : MO 502454001

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.410,00 ден

Категорија: ,

Модел : MO 502454001

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top