MAX&Co. MO 507953056

На залиха

Модел : MO 507953056

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.990,00 ден

Категорија: ,

Модел : MO 507953056

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top