MAX&Co. MO 509354055

На залиха

Модел : MO 509354055

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Материјал :  Ацетатна пластика

5.670,00 ден

Категорија: ,

Модел : MO 509354055

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top