Ray Ban RB 3530 0071/13 58/3

На залиха

Модел : RB 3530 0071/13 58/3

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

9.800,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 3530 0071/13 58/3

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top