Ray Ban RB 367212

Нема на залиха

Модел : RB 367212

Големина : 60

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

8.990,00 ден

Нема на залиха

Категорија: ,

Модел : RB 367212

Големина : 60

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top