Ray Ban RB 4171 622

На залиха

Модел : RB 4171 622

Големина : 60

Големина на рачки :135

Големина на мост : 14
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

7.700,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4171 622

Големина : 60

Големина на рачки :135

Големина на мост : 14
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top