Ray Ban RB 4187856/13 54

На залиха

Модел : RB 4187856/13 54

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18
Поларизирани: да

Материјал :Метал/ Ацетатна пластика

9.100,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4187856/13 54

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18
Поларизирани: да

Материјал :Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top