Ray Ban RB 4264 601S5J

На залиха

Модел : RB 4264 601S5J

Големина : 58

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : Да

Материјал : Ацетатна пластика

12.250,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4264 601S5J

Големина : 58

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : Да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top