Ray Ban RB 4340 60150

На залиха

Модел : RB 4340 60150

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

9.100,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4340 60150

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21
Поларизирани: да

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top