Ray Ban RB 4344

На залиха

Модел : RB 4344

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 19
Поларизирани: да

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

10.490,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4344

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 19
Поларизирани: да

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top