Ray Ban RB 4430 667787

На залиха

Модел : RB 4430 667787

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 22

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

8.400,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 4430 667787

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 22

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top