Ray Ban RB3522

На залиха

Модел : RB3522

Големина : 64

Големина на рачки :135

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

9.800,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB3522

Големина : 64

Големина на рачки :135

Големина на мост : 17

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top