Ray Ban RX 5422 5082 52

На залиха

Модел : RX 5422 5082 52

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

8.400,00 ден

Категорија: ,

Модел : RX 5422 5082 52

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top