Ray Ban RX5228 2012 55

На залиха

Модел : RX5228 2012 55

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

8.340,00 ден

Категорија: ,

Модел : RX5228 2012 55

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top