Ray Ban RX7056 2000 53

На залиха

Модел : RX7056 2000 53

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

7.850,00 ден

Категорија: ,

Модел : RX7056 2000 53

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top