Tom Ford FT5905-B49005

На залиха

Модел : FT5905-B49005

Големина : 49

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Материјал : Метал / Ацетатна пластикa

15.115,00 ден

Категорија: ,

Модел : FT5905-B49005

Големина : 49

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Материјал : Метал / Ацетатна пластикa

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top