Vogue VO 4199S 848/4L

На залиха

Модел : VO 4199S 848/4L

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.490,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 4199S 848/4L

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top