Vogue VO 4280 5152 50

На залиха

Модел : VO 4280 5152 50

Големина : 50

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал : Метал

4.200,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 4280 5152 50

Големина : 50

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал : Метал

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top